Bereid je voor op de nieuwe Linux Magazine

Op 7 november verschijnt een nieuwe editie van Linux Magazine, die in het teken staat van de leukste makersprojecten met Arduino! Maar wat als je nog niet de juiste benodigdheden voor deze workshops in huis hebt? Daarvoor heeft Linux Magazine een eigen Arduino Makers pakket samengesteld, zodat je alle componenten, een Arduino én een boekje met extra workshops ontvangt om meteen aan de slag te gaan. We hebben maar een beperkt aantal pakketten, dus wees snel! OP=OP!

Met dit Arduino pakket beginnen we simpel met een paar eenvoudige circuits waarbij we toelichten hoe een breadboard werkt, hoe je een led goed aansluit en hoe je de waarde van een weerstand leest. We blijven echter niet te lang hangen bij de elektronica, want het gaat om het programmeren!

We maken onder andere een slimme timer voor trappenhuisverlichting, een schemerschakelaar, een lekkagemelder, een schakeling waarmee we met drie potmeters alle kleuren uit een een rgb-led kunnen halen en bouwen uiteindelijk een digitale bingomolen en de KnightRider-scanner die ook nog de bekende tune afspeelt!

Deze aanbieding is speciaal voor Linux Magazine abonnees. Voor slechts 39 euro* zorg je dat je klaar bent voor de nieuwe editie van Linux Magazine én kun je nog veel meer verschillende workshops aanpakken die in het bijgeleverde boekje staan.

Bestel nu!

* Wij verzenden uitsluitend in Nederland en België. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95, voor verzending naar België rekenen wij € 9,90.

NEDLINUX FORUM

Het nederlandse linuxforum
Voor beginners en pro’s

 

 

 

 

E-mailadres 

 

Nieuwste editie:

Linuxmag op Facebook

@linuxmagnl op Twitter

linuxmagNL TEQnation, het evenement voor future tech! Dit evenement is opgesplitst in twee dagen met één dag puur voor Open... https://t.co/x7HFupU9G8
linuxmagNL Do you want to be recognized as a credible technology expert and innovative thinker? The Call for Papers for... https://t.co/ZjeLZwkfms
linuxmagNL SUSE breidt samenwerking met Amazon Web Services uit om SAP migraties naar Linux op AWS te versnellen Amazon Web... https://t.co/ETI9r3cEmD